yksi erikois-
osaamisemme on monialaisuus.

PALVELUMME

Me olemme monialainen palveluihin erikoistunut yritys, joka toimii monessa eri markkinassa. Olemme erittäin palveluhalukas yritys, jossa erikoisosaamisemme kiteytyy eri markkinoihin tarkoittaen sitä, että kontakteillamme, työntekijöillämme, kokemuksellamme ja palveluillamme me voimme yhdistää yhteistyökumppaneita, työantajia, työntekijöitä sekä monenkaltaisia muita eri palveluita toisiinsa. Tämän takia me olemme erikoistuneet mm. seuraaviin palveluihin. 

Mikäli sinun tarvettasi ei löydy palveluistamme suoraan, ole rohkeasti meihin yhteydessä, jotta voimme auttaa sinua.

Viinit

Avustamme ja konsultoimme mihin tahansa viiniin liittyvässä asiassa. Olit hankkimassa tuotteita, haluat järjestää viinimatkan seurueelle tai ystävillesi, etsit viineissä yhteistyökumppaneita, haluat arvosteluita tai haluat vain viini suositteluja, me autamme oikein mielellämme.

Ict

Tarjoamme monipuolisia konsultaatioratkaisuja muuttuvassa ICT-maailmassa. Olet oikeassa paikassa, jos olit etsimässä esimerkiksi koodareita, konsultteja, palvelumuotoilijoita tai palveluita. Meidän asiantuntijoittemme ja yhteistyö yrityksiemme avulla täytämme juuri sinun tarpeesi.

Retail

Työskentelemme erilaisissa konsultin ja tuote-edustuksen rooleissa retail-markkinassa. Pääsääntöiset alamme ovat kuluttajaelektroniikka-, B2B- ja elintarvikealat. Mikäli tarvitset tekijöitä omaan tiimiisi tai tuotteesi ympärille, meiltä saat apua.

FMGC

Toimimme läheisesti erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja edistämme trendikkäiden tuotteiden myyntiä omissa kanavissamme. Mikäli tarvitset tuotteita liiketoimintaasi tai haluat tuotteesi myyntiin eri markkinoissa, me voimme auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut.

tapahtumatuotanto & PROMOOTIOT

Tarjoamme eri tyyppisiä palveluita tapahtuma ja promootiotuotantoon. Olit järjestämässä tuote-esittelyä tai -lanseerausta, tai olet mahdollisesti henkilökunnan tarpeessa VIP- tai messutilaisuutesi kanssa. Haluat mahdollisesti tuotetta myytävän festivaaleilla tai messuilla? Haluat myydä tuotetta enemmän? Me autamme jokaisessa tarpeessa. Teemme, konsultoimme ja avustamme eri tyyppisiä tilaisuuksia ja meidän kokemuksemme avulla täytämme juuri sinun eventtisi tarpeen.

VALOKUVAAJAMME

Tarjoamme valokuvauspalveluita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valokuvaajamme Antti Hallakorpi omaa yli 30 vuoden kokemuksen valokuvauksesta. Antti pystyy loihtimaan juuri sinulle sinun toiveittesi perusteella mm. tuote-, rakennus-, tila- tai ruokakuvausta. Löydät sivuiltamme paljon Antin ottamia valokuvia ja lisää Antin kuvausnäytteitä voi käydä katsomassa osoitteessa www.anttihallakorpi.fi.