Kahvia saa nyt nopeammin kuin koskaan.

Ratkaisumme

Tämä on kustannustehokas ratkaisu kahvin epätasaiseen menekkiin. Konseptimme perustuu kahvin laadukkaaseen ja nopeaan myyntiin. Laitteistomme pystyy tuottamaan suuria määriä kahvikuppeja lyhyessä ajassa, jolloin jonotus on pientä. Laatu saavutetaan Cafitesse tekniikalla ja kahvimme on aina kuumaa sekä samanlaatuista. Siksi tapahtumassa käyneet kävijät pitävät kahvistamme ja tapahtumanjärjestäjät saavat ansiostamme hyvän ja onnistuneen myynnin. Toimintamme ansiosta myös hyvän palautteen saanti asiakkailta on taattu.

Cafitesse

Toimimme maailman johtavan kahvinpaahtajan JDE:n Suomen maahantuojan Novacafin partnerina. Jacobs Cafitesse on hyvää kaikin tavoin ja todellakin vastuullinen valinta. Yhä useampi ammattilainen haluaa valita kahviratkaisunsa myös ympäristöasioita ajatellen. Kahvilla on merkitystä - monin eri tavoin. Kelpo kahvia, pavusta viimeiseen pisaraan. Takuulla erittäin laadukasta. Cafitesse on ammattikäyttöön ylivoimainen kahvikonsepti, jonka vahvuuksia ovat mm. laaja juomavalikoima, UTZ-sertifioitu kestävän kehityksen kahvi ja jätteettömyys.

Muu toimintamme tapahtumissa

Meidän konseptimme ja laitteistomme avulla pystymme luomaan tapahtumiin esimerkiksi useita myynti- ja tarjoilupisteitä. Tuotamme myös täyden palvelun konsepteja myös esimerkiksi backstage-, crew-, henkilökunta-, VIP-, Priority- ja Media-alueille.

Tämän avulla henkilökuntanne voi keskittyä tilaisuuden järjestämiseen eikä henkilöiden aikaa kulu kahvin tuottamiseen. Pystymme toimimaan hankalissakin olosuhteissa.

Toimimme myös POP-UP kahvilana! Tarvitsetko kahvitusta yrityksesi pihalle tai tapahtumaan? Me autamme tilanteessa kuin tilanteessa.

Miksi meidät kannattaa valita?

TEHOKAS MYYNTI

Me olemme erikoistuneet tehokkaaseen myyntiin ja tarjoiluun, jolla tapahtumasi kahvinmyynti menestyy. Valmistamme asiakkaille kuumia ja kylmiä normaali-, erikois- ja jääkahveja. Kokemuksemme avulla keskitymme asiakaspalveluun sekä -tilanteisiin. Sinun loppukäyttäjäsi on meille tärkein. Avullamme voit maksimoida kahvinmyyntisi uudella tavalla, jota et ole ennen nähnyt.

MUU TOIMINTA

Ajatteletko tekeväsi hienommin, mahtavammin ja isommin tänä vuonna? Meidän avulla voit tuoda ajatuksesi ja unelmasi ideasta käytännön toteutukseen. Olemme avoimia kaikentyyppiselle tarpeelle ja haluamme toteuttaa ajatuksesi. Oli kyseessä VIP-, myynti- tai kahvityspalvelu, me autamme.

ME HALUAMME MYYDÄ ja palvella

Me haluamme oikeasti saada aikaan tuloksia. Ja juuri sinun tapahtumasi tai tilaisuutesi kanssa. Me haluamme luoda sellaiset puitteet, jossa asiakkaasi ja henkilökuntasi voivat nauttia festivaaleista mitä parhaimmin. Sen takia erikoisetkin toiveet tuotteista tai myyntipisteistä ovat tervetulleita.

100% TOIMIVUUS

Pidämme henkilökuntamme avulla laitteistomme 100 % toimintakunnossa koko tilaisuutesi ajan, säästä tai ajasta riippumatta. Voit aina keskittyä kaikkeen muuhun kuin kahvituksen aikaan saamiseksi.

Miksi kahvimme kannattaa valita?

Cafitesse

Cafitesse-kahvi kasvatetaan vastuullisesti, pavut paahdetaan vihreällä energialla ja kun itse kupillinen Cafitesse-kahvia valmistuu nautittavaksi, jätettä ei synny lainkaan – pakkauskin on täysin kierrätettävä.

Esimerkiksi yhdestä kahden litran Cafitesse-kahvipakkauksesta voi valmistaa 400 kupillista kahvia, kun tavallista suodatinkahvia tarvitaan kuusi puolen kilon pakkausta. Cafitesse-kahvista jätettä ei tule lainkaan, mutta tavallisesta suodatinkahvista valmistetut 400 kupillista kahvia tarkoittaa yli 9 kg märkää jätettä.

Kierrätettävä pakkaus

Asianmukainen pakkaus on välttämätön, jotta kahvin maku ja tuoksu säilyvät täydellisinä. 100 % kierrätettävien kuljetus- ja tuotepakkausten painoa pienennetään innovaatioiden avulla jatkuvasti ja ne sisältävät 20 % aiempaa vähemmän paperia, 40 % vähemmän foliota ja 50 % vähemmän alumiinia. Pakkausten kartonkiosat valmistetaan FSC-kierrätysmateriaalista. Tyhjä raaka-ainepussi lajitellaan energiajätteisiin ja suutin metallijätteisiin.

Vastuullinen viljely

UTZ sertifioitu kahvi Cafitesse on ollut UTZ-sertifioitua vuodesta 2004. UTZ-ohjelman avulla viljelijät voivat huolehtia paremmin perheistään ja luonnosta. Olemme mm. auttaneet kymmeniä tuhansia viljelijöitä viljelymenetelmien kehittämisessä, sadon laadun parantamisessa ja työolojan kohentamisessa. Tämä on tuonut maanviljelijöille parempaa tuottavuutta ja tulojen kasvua.

Luomukahvi Valikoimassa on myös luomukahvi. Cafitesse Golden Roast -luomukahvilla on EU:n myöntämä luomutunnus, joka tarkoittaa mm. luontoa kunnioittavaa tuotantoa, tuotteet eivät saa sisältää muuntogeenisiä organismeja, kemiallisten torjunta-aineiden, lannoitteiden ja antibioottien käyttöä tuotannossa on tiukasti rajoitettu sekä elintarvikkeiden lisä- ja apuaineiden käytölle on tiukat rajoitukset.

Tuotanto vihreällä energialla

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehostaa kahvintuotannon ekologisuutta. Kahvin suodatusjäte hyödynnetään paahtimolla ja nykyisin 90 % paahtimon energiatarpeesta katetaan tällä vihreällä energialla. Lisäksi paahtimon jätevesi muunnetaan biokaasuksi ja hyödynnetään tuotantoprosessissa. Tuotantolinjoilla on vähennetty vedenkulutusta yli 30 % vuodesta 2005.Paahtimoiden toiminta on standardin ISO 14001 mukaista.

Jätteettömyys

Cafitesse-laitteella ei synny lainkaan kahvijätettä – ei märkää purua tai rasvaista jätevettä. Tavoitteenamme on, että v. 2020 mennessä myös kaikki tuotantolaitoksemme ovat jätteettömiä. Vuodesta 2014 lähtien olemme vähentäneet kaatopaikkajätteen määrää 60 %. Pakkaus on luonnollisesti kierrätettävä.

Ympäristöystävälliset kuljetukset

JDE on investoinut voimakkaasti hankkeisiin, joissa maakuljetuksista on siirrytty ympäristöystävällisempiin laivakuljetuksiin. Meri- ja rautatiekuljetuksia suosiessa CO2-päästöt ovat vähentyneet yli 20 % vuodesta 2007. Raakakahvi tuodaan paahtimolle Antwerpeniin laivoilla, mikä vähentää CO2-päästöjen lisäksi myös polttoainekustannuksia. Yritykselle myönnettiin Lean Green Logistics -palkinto v. 2011.

Ekologinen valmistus

Valmistetun kahvin pitäminen lämpimänä määrää suurelta osin, kuinka suureksi kahvikupillisen hiilijalanjälki muodostuu. Cafitesse-laitteilla kahvia valmistuu nopeasti tarpeen mukaan, joten kahvin lämpimänä pitämiseen ei tarvita energiaa eikä hävikkiäkään synny. Modernit, älykkäät energiansäästötoiminnolla varustetut laitteet on myös suunniteltu niin, että komponentit voidaan kierrättää tehokkaasti.

Ilman
märkäjätettä

Ekologinen
valmistus

Tuotanto
vihreällä energialla

Kierrätettävä
pakkaus

Vastuullinen
viljely

Ympäristöystävälliset
kuljetukset

Miksi Jacobs kahvilaitteistot ovat varma valinta?

Referenssit: