tärkeintä meille oVAT asiakkaat.

yrityksemme

Tusen Tack Group Oy on kansainvälinen kahden sukupolven yritys ja se on perustettu vuonna 2018. Monialaisuus on valttimme, koska haluamme jakaa kokemuksemme asiakkaan kanssa. Hyödynnämme kattavasti monialaisuuden edut sekä työllistämme useita ihmisiä. Siksi pystymme tarjoamaan monipuolisia palveluita ympäri Suomen. Liiketoimintamme peruskivi syntyykin juuri puhtaasta intohimosta tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia palveluita. Haluamme tarjoa nykyaikaista osaamista niin nuorehkolla kuin kokeneellakin näkemyksellä. Me ajattelemme aina asiakkaita koko asiakas- tai ostopolupssa. Siksi vaalimme ja kehitämme jatkuvasti meille tärkeitä lupauksiamme ja aatteitamme.

Arvolupauksemme

Me haluamme palvella aina asiakasta. Olit se sinä tai sinun loppuasiakkaasi, me löydämme parhaimmat ratkaisut juuri teille. Asiakas on meille tärkein ja haluamme kuunnella asiakasta aidosti.

PERIAATTEEMME

Me välitämme. Meidän intohimomme näkyy työmme laadukkuudessa, kotimaisuudessa ja työn jäljessä. Haluamme valita parhaimmat välineet, raaka-aineet ja palvelut.

Rekrytointi

Rekrytoimme jatkuvasti ihmisiä erilaisiin työtehtäviin. Pidämme työntekijöistämme huolta ja kehitämme heitä jatkuvasti.
Haluaisitko sinä tiimiimme mukaan? Ota yhteyttä!

anton molin

Anton Molin

Operations & Sales Manager
Coffee - Retail - Promotions - ICT

Anton vastaa yrityksemme myynnistä, logistiikasta, suunnittelusta ja käytännön asioista. Anton on retail- ja kaupanalan kokenut spesialisti erilaisista edustus-, päällikön- ja myyjäntehtävistä.Anton Molin
anton.molin(at)tusentack.fi
+358 44 970 1988

robert molin

Robert Molin

CEO
Tastings - Promotions - Coffee

Yrityksemme perustaja Robert vastaa yrityksemme linjauksista, aatteesta ja henkilökunnasta. Robert omaa monen vuoden kokemuksen eri tyyppisistä valmennuksista, myyntitehtävistä, projekteista sekä konsultaatioista.


Robert Molin
robert.molin(at)tusentack.fi
+358 40 757 3632

tom molin

Tom Molin

Senior Director
Food service - Tastings - FMGC

Tom on yrityksemme mentori ja hänen intohimonaan ovat ruoka ja viinit. Hän vastaa myynnistä, tastingeistä, food servicestä ja toimii kahvitustiimissä. Näet häntä eniten kentällä, koska Tom omaa monen kymmenen vuoden kokemuksen FMGC-, HoReCa-, viini-, agentuuri- ja promootioaloilta.

Tom Molin
tom.molin(at)tusentack.fi
+358 400 670 487

Miksi Tusen Tack?

Meille tärkeimmät asiat liiketoiminnassa ovat laadukkuus, kotimainen toiminta ja intohimo. Me suorastaan nojaudumme näiden lisäksi asiakastyytyväisyyteen ja haluamme pitää siitä todella paljon huolta. Tusen Tack nimen syntymisen idea tuli siitä, että haluamme päättää jokaisen projektin, prosessin, oston, neuvottelun tai minkä tahansa tämän kaltaisen, sellaiseen ilmiöön, jossa kättelemme ja sanomme yhdessä "Tuhannesti kiitos!".

Halusimme myös yhdistää kaksi sukupolvea. Joten mikä olisi sen parempaa kuin nuorehko ilmapiiri ja vankka kokemus yhdessä?

Moniulotteista ja sujuvaa palvelua saat aina meiltä.